αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Sofia Vergara μιλά στον φακό του Forbes, για πως έχτισε τη δική της «business αυτοκρατορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

H Sofia Vergara μιλά στον φακό του Forbes, για πως έχτισε τη δική της «business αυτοκρατορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sofia Vergara είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του κόσμου. Είναι όμως και καλή στις business. Αυτό που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν, είναι ότι η Sofia Vergara ίδρυσε το 1994, μαζί με τον Luis Balaguer, την Latin We. Πρόκειται για μια εταιρία που αναδεικνύει ταλέντα με καταγωγή από την Ισπανία και τους ανοίγει τον δρόμο για μια καριέρα στις ΗΠΑ. Αναλαμβάνοντας την προώθηση τους και το «χτίσιμο» της εικόνας τους.

Φυσικά, η Sofia Vergara συνεργάζεται παράλληλα και με πολλά μεγάλα brands, βγάζοντας και από εκεί αρκετά χρήματα. Έχει, δηλαδή, μια μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα. Μιλώντας στον φακό του Forbes, εξηγεί το πως τα κατάφερε η ίδια, ενώ δίνει και τις συμβουλές της στους νέους επιχειρηματίες.

«Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Δεν έχει σημασία το πόσο καταπληκτικό σου λένε οι άλλοι, ότι είναι αυτό που κάνεις. Αν δεν θέλεις να το φορέσεις, να το χρησιμοποιήσεις ή να το αγοράσεις εσύ, απλά μην το κάνεις», τονίζει η ίδια.

Όπως εξηγεί, πρέπει να είσαι παθιασμένος και να πιστεύεις στο προιόν σου. Λέει και κάτι ακόμα: Δεν ήταν όλες οι επιλογές της πετυχημένες. Όμως έμαθε από τις αποτυχίες της. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται κάποιος.

«Δεν πρέπει να φοβάσαι να εξελιχτείς και να κάνεις πράγματα», σημειώνει η Sofia Vergara. Και να προσπαθείς να πορευτείς με τον δικό σου τρόπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 11 =