αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Sky express ανακοίνωσε πτήσεις σε όλη την Ελλάδα με τιμές εισιτηρίων από 24 ευρώ (Λίστα)

H Sky express ανακοίνωσε πτήσεις σε όλη την Ελλάδα με τιμές εισιτηρίων από 24 ευρώ (Λίστα)

Νέες προσφορές από την Sky Express για πτήσεις εσωτερικού που ξεκινούν από 24,9€.

Κλείστε θέσεις σε προορισμούς εσωτερικού έως 31 Αυγούστου!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων από 16/8/21 – 31/8/21 για πτήσεις από 9/9/21 έως 30/11/21. Η τιμή εισιτηρίου από 24,90€ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καστοριά και Λήμνο προς Αθήνα και πτήσεις από Σκύρο, Χίο και Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη.

Για αναχωρήσεις από Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κω, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σκιάθο και Κεφαλονιά προς Αθήνα και πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Σκύρο, Ηράκλειο και Κέρκυρα και πτήσεις από Μυτιλήνη, Σάμο και Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη, η τιμή εισιτηρίου είναι από 33,90€.

Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Ιωάννινα, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Καστοριά, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κοζάνη, Κύθηρα, Κω, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο, Χανιά και Χίο επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι από 38,90€.

Περισσότερες πληροφορίες στο skyexpress.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − one =