αρχικηVIRALH Singapore Airlines θα μετατρέψει αεροπλάνο σε pop-up εστιατόριο. Θα κάνει και ντελίβερι

H Singapore Airlines θα μετατρέψει αεροπλάνο σε pop-up εστιατόριο. Θα κάνει και ντελίβερι

Η Singapore Airlines σχεδιάζει να μετατρέψει ένα από τα καθηλωμένα στο έδαφος αεροσκάφη της τύπου jumbo σε ένα pop-up εστιατόριο και να προσφέρει κατ’ οίκον διανομή φαγητού αεροπλάνου.

Aυτό στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για να κρατήσει επαφή με πελάτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι θα προσφέρει ξεναγήσεις στο κέντρο εκπαίδευσής της και εμπειρίες στον προσομοιωτή πτήσης.

Με την COVID-19 να μειώνει δραστικά τον αριθμό των πτήσεων που εκτελεί ο όμιλος SIA, έχουμε δημιουργήσει μοναδικές δραστηριότητες που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας αυτή την περίοδο», δήλωσε ο Γκοχ Τσουν Πονγκ, διευθύνων σύμβουλος της Singapore Airlines.

Χωρίς εγχώριο δίκτυο, ο εθνικός αερομεταφοράς αυτής της Σιγκαπούρης, έχει δεχθεί οικονομικό πλήγμα από τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια.

Δείπνο μέσα σε αεροσκάφος 
Αυτοί που θέλουν να δειπνήσουν εντός του διώροφου A380, του μεγαλύτερου στον κόσμο επιβατικού αεροσκάφους, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών θέσης αλλά και διαφορετικών μενού που έχουν σχεδιαστεί από διεθνείς σεφ. Στους επιβάτες θα προσφέρονται πακέτα με διάφορα καλούδια, ενώ αυτοί που θα φορούν παραδοσιακές στολές για να δειπνήσουν θα λαμβάνουν επιπλέον δώρα.

Και ντελίβερι 
Εάν οι πελάτες επιλέξουν να απολαύσουν το φαγητό στο σπίτι τους, θα λάβουν ειδικά βίντεο για το πώς να ζεστάνουν και σερβίρουν τα πιάτα και μια ειδική λίστα με μουσικά κομμάτια για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αεροπορικού ταξιδιού με την SIA, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.

Πηγή: Airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =