αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Quatar Airways ετοίμασε… κυνήγι θησαυρού και μοιράζει δωρεάν εισιτήρια

H Quatar Airways ετοίμασε… κυνήγι θησαυρού και μοιράζει δωρεάν εισιτήρια

Το Travel Festival της Qatar Airways, με εκπληκτικές προσφορές για ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού για δωρεάν Τυχερά Εισιτήρια*.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς και που να ψάξετε για τα Τυχερά Εισιτήρια*, αλλά και στοιχεία για το κυνήγι θησαυρού επισκεφτείτε το www.qatarairways.com/treasurehunt. Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Τυχερό Ειστήριο* οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να μαντέψουν έναν προορισμό και τις σωστές ημερομηνίες ταξιδιού για τον προορισμό αυτό.

Από τις 29 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου, το Qatar Airways Travel Festival δίνει στους επιβάτες προσφορές που περιλαμβάνουν την κράτηση δύο εισιτήριων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά, όλες διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017*. Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων.

Ο Hugh Dunleavy, Chief Commercial Officer της Qatar Airways, δήλωσε σχετικά: «Το Travel Festival της Qatar Airways είναι πολύ δημοφιλές και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μέσα στις προσφορές που δίνουμε στους επιβάτες μας συμπεριλαμβάνουμε και ένα διαδραστικό κυνήγι θησαυρού για τα Τυχερά Εισιτήρια. Πέρα από το κυνήγι θησαυρού, το Travel Festival προσφέρει μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα και ευκαιρίες για όλο το δίκτυο της Qatar Airways. Θέλουμε να αποτελούμε έμπνευση για τους ταξιδιώτες. Όχι απλά να τους προκαλούμε να ονειρεύονται τις ιδανικές διακοπές, αλλά και να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου».

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ’ επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένων της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =