αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Prodea ξεκινά να δουλεύει για 5 οικιστικά projects στην Αττική- Πόσα εκατομμύρια θα επενδύσει

H Prodea ξεκινά να δουλεύει για 5 οικιστικά projects στην Αττική- Πόσα εκατομμύρια θα επενδύσει

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα που δύναται να φθάσει τα 200 εκατ. ευρώ με επίκεντρο τις οικιστικές αναπτύξεις σχεδιάζει η Prodea Investments. Ειδικότερα, η ΑΕΕΑΠ μετά την απόκτηση ακινήτου στο Ελληνικό (εκτός του Μητροπολιτικού Πάρκου που αναπτύσσει η Lamda Development), και το οποίο προορίζει για ανέγερση οικιστικού συγκροτήματος, προχώρησε σε συνεργασία με εξειδικευμένους developers για τη δημιουργία σε πρώτη φάση 5 οικιστικών projects στην Αττική με έμφαση τα Βόρεια Προάστια, όπως αναφέρει το News247.gr.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Prodea, η αρχική επένδυση για την απόκτηση γης ανέρχεται σε 17 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος ανάπτυξης των συγκεκριμένων οικιστικών συγκροτημάτων αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 40 εκατ. ευρώ, οδηγώντας την πρώτη επενδυτική φάση στα 60 εκατ. ευρώ. Τα πέντε οικιστικά projects βρίσκονται σε διάφορες φάσεις ωρίμανσης, με τη διοίκηση της Prodea να εκτιμά ότι ο ορίζοντας σταδιακής ολοκλήρωσης θα κυμανθεί από 18-36 μήνες, ενώ οι προπωλήσεις αυτών ήδη έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Prodea, κ. Ά. Καρυτινό, ο κύριος όγκος των εν λόγω αναπτύξεων προορίζονται για πώληση, ενός μέρος αυτών αναμένεται να διατεθεί με το μοντέλο Built to Rend, ως μια πιλοτική κίνηση της εταιρείας στη συγκεκριμένη μορφή εκμετάλλευσης ακινήτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 18 =