αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Porsche δίνει μπόνους-γίγας ύψους 9.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της

H Porsche δίνει μπόνους-γίγας ύψους 9.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της

Σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή κίνηση προχωρά η Porsche. Εν μέσω πανδημίας, η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να δώσει μπόνους 9.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της, όπως διαβάζουμε στο motor1.com. Επιπλέον, δίνει 700 ευρώ προς τα συνταξιοδοτικά προγράμματα του κάθε εργαζομένου.

Η εταιρία δίνει το εν λόγω μπόνους ως μια επιβράβευση. Επειδή το 2019 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Porsche. «Η επιτυχία της εταιρείας μας είναι δυνατή μόνο μέσω της δουλειάς των εργαζομένων», λέει ο πρόεδρος Werner Weresch. Και συμπληρώνει: «Όλοι εργάστηκαν για την Porsche με μεγάλη αφοσίωση τον περασμένο χρόνο. Είναι μέρος της κουλτούρας της Porsche ότι το εργατικό δυναμικό πρέπει να ανταμείβεται γι ‘αυτό».

Παράλληλα, η εταιρία προτρέπει τους εργαζομένους της, να στηρίξουν το πρόγραμμα “Porsche Aid” και να δωρίσουν μέρος των έξτρα χρημάτων που θα λάβουν. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τον κορονοιό. «Η αλληλεγγύη στην κοινωνία μας είναι πιο σημαντική από ποτέ» λέει ο Oliver Blume, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Porsche. Τονίζοντας ότι η εταιρία θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =