αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH pop market εξαγόρασε την εφαρμογή ferto

H pop market εξαγόρασε την εφαρμογή ferto

Ένα νέο deal έκλεισε το πεδίο του ελληνικού quick commerce. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή Ferto εξαγοράστηκε από την pop market.

Πλέον όταν οι χρήστες ανοίγουν την εφαρμογή, βλέπουν ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι «το ferto μπαίνει στην ομάδα του pop, το γρηγορότερο online market της πόλης».

Με την εφαρμογή να σημειώνει επίσης: «Πλέον μπορείς να παραλάβεις τα ψώνια σούπερμαρκετ σε 15 λεπτά στην πόρτα σου, μέσα από το pop market app. Ανοιχτά κάθε μέρα, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία». Στην συνέχεια η εφαρμογή σε παραπέμπει να κατεβάσεις το app της pop market.

Η Ferto ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 αναπτύσσοντας μια πλατφόρμα μέσω της οποίας ο καταναλωτής παραγγέλνει προϊόντα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα (μεσαίου μεγέθους τοπικά σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, φαρμακεία, ανθοπωλεία κ.ά.) τα οποία φτάνουν στο σπίτι του από διανομείς της εταιρείας μέσα σε 20 λεπτά. Η εταιρεία το 2021 είχε πάρει χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ στην οποία συμμετείχε το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο Plug and Play Ventures.

Η pop market υπόσχεται την αποστολή ειδών σούπερ μάρκετ σε λιγότερο από 15 λεπτά. Η εταιρεία αναπτύσσει τα δικά της dark stores (αποθηκευτικοί χώροι) εντός των οποίων η ομάδα προετοιμάζει τις παραγγελίες και τις αποστέλλει στους χρήστες της εφαρμογής.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 3 =