αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH PayPal περικόπτει 2.500 θέσεις εργασίας- «Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα δύσκολα νέα…» γράφει ο CEO στο μήνυμα του

H PayPal περικόπτει 2.500 θέσεις εργασίας- «Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα δύσκολα νέα…» γράφει ο CEO στο μήνυμα του

H PayPal θα περικόψει 2.500 θέσεις εργασίας ή το 9% του παγκόσμιου εργατικού της δυναμικού, έγραψε ο CEO της εταιρείας Άλεξ Κρις σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους το οποίο έχει δει το CNBC.

Oι περικοπές δεν θα επηρεάσουν μόνο το υφιστάμενο προσωπικό αλλά και θέσεις εργασίας που είχαν προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους, έγραψε ο Κρις.

«Σήμερα, γράφω αυτό για να μοιραστώ τα δύσκολα νέα ότι θα μειώσουμε το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό μας κατά περίπου 9% τόσο μέσω άμεσων απολύσεων όσο και μέσω της κατάργησης των ανοιχτών ρόλων κατά τη διάρκεια του έτους. Το κάνουμε αυτό για να προσαρμόσουμε το σωστό μέγεθος της επιχείρησής μας, επιτρέποντάς μας να κινούμαστε με την ταχύτητα που απαιτείται για να προσφέρουμε στους πελάτες μας, και να φτάσουμε σε κερδοφόρα ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε τομείς της επιχείρησης που πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουν και θα επιταχύνουν την ανάπτυξη» ο CEO στο μήνυμα του προς τους εργαζομένους.

Οι υπάλληλοι που θα επηρεαστούν θα ειδοποιηθούν στο τέλος της εβδομάδας.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο Κρις τόνισε ότι η εταιρεία πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο τις τεχνολογίες αυτοματοποίησης και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα η PayPal ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 3 =