αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH OK! Anytime Markets εξαγόρασε την KOSMOTHESS

H OK! Anytime Markets εξαγόρασε την KOSMOTHESS

Η OK! Anytime Markets ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρίας KOSMOTHESS CASH & CARRY. Σημειώνεται ότι η εταιρία δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα και αυτή με τη μέθοδο της Δικαιόχρησης (Franchise) με καταστήματα ευκολίας 80-300τμ. 

Ο κύκλος εργασιών της KOSMOTHESS CASH & CARRY εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ χονδρικές πωλήσεις. Η εταιρία διαθέτει τις κεντρικές της αποθήκες συνολικής έκτασης 4.200τμ με εγκαταστάσεις σε Ευκαρπία και Μουδανιά Χαλκιδικής και διαχειρίζεται 110 καταστήματα με την επωνυμία Happy Markets.

Tη Διεύθυνση της εταιρίας  θα αναλάβει ο κύριος Γιώργος Σαρηγιαννίδης, γνωστό στέλεχος της αγοράς του Λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία σε ρόλους ευθύνης πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών,  τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αυτή την κίνηση η OK! Anytime Markets υλοποιεί ένα μέρος από τα επενδυτικά της σχέδια για την αγορά της Βορείου Ελλάδος.  Μέσα στο 2021 έχουν ανοίξει ήδη 3 καταστήματα ΟΚ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 4 =