αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Microsoft αλλάζει τα Windows πληκτρολόγια μετά από 30 χρόνια- Θα έχουν όλα αυτό το κουμπί

H Microsoft αλλάζει τα Windows πληκτρολόγια μετά από 30 χρόνια- Θα έχουν όλα αυτό το κουμπί

H Microsoft αλλάζει τα Windows πληκτρολόγια μετά από 30 χρόνια. Oι νέοι Windows 11 υπολογιστές που θα κυκλοφορούν από εδώ και στο εξής, από laptops τρίτων συνεργατών μέχρι τα Surface της ίδιας της Microsoft, θα φέρουν ένα ειδικό Copilot κουμπί.

Το νέο αυτό κουμπί θα βρίσκεται σε όλα τα καινούργια πληκτρολόγια δίπλα από το δεξί Alt κουμπί.

Tο πάτημα του κουμπιού θα ανοίγει την Copilot λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης των Windows που έχει τύπου ChatGPT χαρακτηριστικά. Στις χώρες που το Copilot δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, το συγκεκριμένο κουμπί θα ανοίγει την αναζήτηση των Windows.

«Η εισαγωγή του Copilot πλήκτρου σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική αλλαγή στο πληκτρολόγιο των Windows PCs εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Πιστεύουμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συμμετέχουν πιο εύκολα στο μετασχηματισμό της τεχνητής νοημοσύνης. Το Copilot πλήκτρο έρχεται να σταθεί δίπλα στο Windows πλήκτρο ως βασικό μέρος του πληκτρολογίου ενός PC και όταν πατηθεί, θα ενεργοποιεί την Copilot εμπειρία στα Windows, ώστε να είναι εύκολη η χρήση της στην καθημερινότητά σας.

Σχεδόν 30 χρόνια πριν, εισαγάγαμε το Windows πλήκτρο στο πληκτρολόγιο που επέτρεψε σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν με τα Windows. Το βλέπουμε ως μια ακόμη μετασχηματιστική στιγμή στο ταξίδι μας με τα Windows, όπου το Copilot θα αποτελέσει το σημείο εισόδου στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στον υπολογιστή» τονίζει ο Yusuf Mehdi, στο blog της εταιρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =