αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Märklin ήρθε στην Αθήνα. Και εγκαινίασε το πρώτο υπερκατάστημα της στα Βαλκάνια

H Märklin ήρθε στην Αθήνα. Και εγκαινίασε το πρώτο υπερκατάστημα της στα Βαλκάνια

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Märklin (διάσημη γερμανική εταιρεία κατασκευής τραίνων υπό κλίμακα), Janko Franke, η Διεύθυνση και το προσωπικό των καταστημάτων Hellenic Modeling Center (HMC) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και οι «Φίλοι Märklin Ελλάδος», εγκαινίασαν το πρώτο υπερκατάστημα (Flagstore) Märklin στα Βαλκάνια.

Κι όταν μιας τέτοιας κατηγορίας κατάστημα ανοίγει σε μια τόσο μικρή αγορά όπως η ελληνική -ενώ παραδείγματος χάριν δεν υπάρχει ανάλογο στο Άμστερνταμ- τότε από μόνο του αυτό ως γεγονός, καταγράφει την τρέλα, το πάθος, την αγάπη για τον τραινομοντελισμό και σίγουρα τη συστηματική δουλειά της αρχικής ομάδας που ξεκινώντας από το «μακρινό» 2013, έφεραν τα πράγματα μέχρι εδώ.

Το πρώτο υπερκατάστημα Märklin, να άνοιξε τις πόρτες του στο Πάτημα Χαλανδρίου, υποδεχόμενο δεκάδες φανατικούς λάτρεις του «σπορ»!

Εκεί, μαζεύτηκαν όλοι (φίλοι και λάτρεις των προϊόντων Märklin, Trix και LGB), ώστε να μοιραστούν την αγάπη τους για τα συγκεκριμένα προϊόντα, με αφορμή την εγκαινίαση των νέων πολύ όμορφων χώρων, που πλέον θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των φίλων του τραινομοντελισμού, αλλά και όσων θα ήθελαν να τον γνωρίσουν με τον σωστό τρόπο.

Πηγή: economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =