αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Lolly Daskal έχει κοουτσάρει πολλούς δισεκατομμυριούχους. Και εξηγεί το πως τα έχουν καταφέρει όλοι αυτοί

H Lolly Daskal έχει κοουτσάρει πολλούς δισεκατομμυριούχους. Και εξηγεί το πως τα έχουν καταφέρει όλοι αυτοί

Η Lolly Daskal είναι μια καταξιωμένη leadership coach και έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες δισεκατομμυριούχους. Σε αντίθεση με τα όσα ακούμε συνήθως, η ίδια παραθέτει μια διαφορετική άποψη, για το ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας όλων αυτών των ανθρώπων.

«Το μυστικό των πραγματικών δισεκατομμυριούχων, είναι αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό τους» λέει η Lolly Daskal, στο CNBC.

Και εξηγεί ότι το μυστικό, δεν κρύβεται σε κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα, συνήθεια ή προσωπικότητα. «Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία για το πως θα πετύχεις» τονίζει και συμπληρώνει: «Τα περισσότερα βιβλία μιλούν για το ‘πως’: Θα κάνεις αυτό και θα γίνεις εκείνο».

Τα πράγματα όμως στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν έτσι. Πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε στο εσωτερικό μας, λέει η γνωστή coach. Πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε, τι δυνατότητες έχουμε και τι όραμα. «Τότε θα ξέρετε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε, τις αξίες και τις αρετές που πρέπει να φέρετε. Αλλά πριν το κάνετε αυτό, πρέπει να επικεντρωθείτε στο ποιοι είστε» σημειώνει.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κάποιος να εντοπίσει το ποιες είναι οι γνώσεις που διαθέτει. Και αν υπάρχουν κενά, να τα καλύψει. Αν χρειαστεί, πρέπει να αμφισβητούμε ακόμα και τον εαυτό μας.

Αυτό που χωρίζει τους πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους ανθρώπους από τον μέσο άνθρωπο είναι ότι «έχουν την ικανότητα να ξανασκεφτούν ποιοι είναι» λέει η Daskal συμπληρώνοντας: «Είναι ανοιχτοί στη μάθηση, την αλλαγή και την ανάπτυξη ως ηγέτες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − six =