αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Klarna… βγήκε στους δρόμους της Αθήνας

H Klarna… βγήκε στους δρόμους της Αθήνας

H Klarna δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για τη γνωστή ψηφιακή τράπεζα «Buy Now – Pay Later».

Ήδη συνεργάζεται με διάφορες Ελληνικές επιχειρήσεις προσφέροντας αυτό το μοντέλο πληρωμών. Πρόσφατα ανακοινώθηκε, για παράδειγμα, η σχετική συνεργασία με τα Cosmos Sport.

H σουηδική εταιρεία πληρωμών επιθυμεί να διεισδύσει ακόμα περισσότερο στην ελληνική αγορά και να γίνει γνωστή σε κοινό και επιχειρήσεις. Για το λόγο αυτό η Klarna βγήκε στο… δρόμο.

Για την ακρίβεια εμπιστεύτηκε την Interbus S.A. για την προβολή της στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι οδηγοί και πεζοί στο κέντρο της πόλης μαθαίνουν τη νέα αυτή διαδικασία πληρωμών από την προβολή της στους δρόμους της πόλης.

Η Klarna μετρά ήδη 17 χρόνιας ζωής και αποτελεί μια ψηφιακή τράπεζα, η οποία το 2017 έλαβε κι επισήμως τραπεζική άδεια από την Finansinspektionen, την Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας. Στόχος της, είναι να διευκολύνει τους ανθρώπους να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές απλοποιώντας και διασφαλίζοντας τις πληρωμές τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 7 =