αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Karenta ξεκινά να κάνει επισκευές αμαξώματος για τα οχήματα Tesla στην Ελλάδα

H Karenta ξεκινά να κάνει επισκευές αμαξώματος για τα οχήματα Tesla στην Ελλάδα

Η Karenta σε συνέχεια των επενδύσεων που πραγματοποιεί για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Tesla ως εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων του Αμερικανού κατασκευαστή στην Ελλάδα. Από μικρές επισκευές βαφής έως εργασίες επισκευής, το πιστοποιημένο συνεργείο της Karenta προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους κατόχους των οχημάτων Tesla.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες, η Tesla συνεργάζεται με τα καλύτερα συνεργεία επισκευής αμαξώματος στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργείων επισκευής αμαξώματος. Επιπλέον, η αμερικανική φίρμα διατείνεται πως το δίκτυο εγκεκριμένων συνεργείων πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μέσω αυστηρής εκπαίδευσης και αξιολογήσεων.

Αναφορικά με το εγκεκριμένο συνεργείο της Karenta για τα οχήματα Tesla, αυτό βρίσκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 & Αρχαίου Θεάτρου στην Αργυρούπολη, παρέχει τη δυνατότητα υποδοχής οχήματος αδιάλειπτα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα καθώς και την δυνατότητα ταχυφόρτισης του οχήματος με φορτιστή 180 kW.

Για επιπλέον υποστήριξη, οι κάτοχοι οχημάτων Tesla μπορούν να επικοινωνούν με e-mail με την ομάδα υποστήριξης του συνεργείου επισκευής αμαξώματος οχημάτων Tesla της Karenta στο teslabodyshop@karenta.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =