αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH JP Morgan μόλις εξαγόρασε αυτήν την startup

H JP Morgan μόλις εξαγόρασε αυτήν την startup

Η JP Morgan Chase & Co. εξαγόρασε την LayerOne Financial, μια πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που αποσχίστηκε από την Fortress Investment Group, καθώς επιδιώκει να βελτιώσει τις προσφορές της για τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου.

Η κατά 100% θυγατρική της JPMorgan, η Neovest Inc. πραγματοποίησε τη συμφωνία, αναφέρει η ανακοίνωση. Με τη συμφωνία, οι πελάτες της Neovest θα μπορούν να παρακολουθούν τα χαρτοφυλάκιά τους, να διενεργούν αξιολογήσεις κινδύνου, να στέλνουν εντολές στους χρηματιστές τους και να εκτελούν ελέγχους συμμόρφωσης, όλα από μία πλατφόρμα, ανέφεραν οι εταιρείες στην ανακοίνωση.

«Μετά από αυτή την εξαγορά, η Neovest μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαχειρίζονται τον πλήρη κύκλο ζωής των επενδύσεών τους με έναν πάροχο λογισμικού», δήλωσε ο Jimmi Shah, διευθύνων σύμβουλος της Neovest, στην ανακοίνωση.

Οι τράπεζες ζητούν διακαώς να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη δραστηριότητα της προσφοράς υπηρεσιών σε hedge funds, η οποία έχει αντέξει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και όταν οι συναλλαγές κατέρρευσαν και η δραστηριότητα των κεφαλαιαγορών μειώθηκε. Στο πλαίσιο της JPMorgan, η πλατφόρμα της Neovest εξυπηρετεί περισσότερους από 500 πελάτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =