αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Huawei ετοιμάζει το P10 και θα έχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

H Huawei ετοιμάζει το P10 και θα έχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Το Huawei P10 αναμένεται να κάνει επίσημα το ντεμπούτο του την άνοιξη, ακολουθώντας πιστά μια παράδοση η οποία έχει διαμορφωθεί με αρκετές γενιές συσκευών, όπως συνέβη και με το Huawei P9. Ωστόσο, ο γνωστός κατασκευαστής από την Κίνα εξετάζει να υιοθετήσει ορισμένες ριζικές, αλλαγές όσον αφορά τη διάθεσή του.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, η Huawei λέγεται ότι θα τοποθετήσει στη νέα της συσκευή μια αμφίκυρτη οθόνη, όπως συμβαίνει και με άλλα τόσα handsets που κυκλοφορούν στην αγορά. Για παράδειγμα, το Mate 9 και ειδικότερα η έκδοση Porsche Design, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η συσκευή ίσως καταφθάσει και με τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στη μπροστινή όψη της συσκευής κάτω από το φυσικό πλήκτρο «Home», όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Η οθόνη που θα διαθέτει θα είναι μεγέθους 5.5 ιντσών με ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels). Σίγουρα, η Huawei θα διαθέτει έναν … άσσο στο μανίκι της, ένα χαρακτηριστικό που δε θέλει να διαρρεύσει και κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το ενδιαφέρον των χρηστών αμείωτο. Κάτι τελευταίο που θα πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι η συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Η μια η οποία θα περιλαμβάνει επίπεδη οθόνη και η άλλη η οποία θα περιλαμβάνει την αμφίκυρτη που αναφέραμε πιο πάνω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 17 =