αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Huawei δοκιμάζει την δική της μηχανή αναζήτησης για να βρεθεί απέναντι από την Google

H Huawei δοκιμάζει την δική της μηχανή αναζήτησης για να βρεθεί απέναντι από την Google

Το ban της Google προς την Huawei καλά κρατεί. Και αυτό έχει αναγκάσει την Κινεζική εταιρία να φτιάξει τα δικά της Mobile Services.

Τώρα το πλάνο προχωρά ακόμα περισσότερο. Με την Huawei να ετοιμάζει δική της μηχανή αναζήτησης. Όπως διαβάζουμε στο Techgear.gr, η εταιρεία έχει ζητήσει από τους χρήστες των συσκευών της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή Huawei Search που βρίσκεται υπό ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες, παρέχοντας τους το αρχείο APK για να το περάσουν με sideload στις συσκευές τους!

Η ομάδα των XDA-Developers έχει καταφέρει ήδη να δοκιμάσει αυτήν την πολύ πρώιμη έκδοση του Huawei Search και αναφέρει πως για την ώρα παρέχει μόνο βασικές λειτουργίες αναζήτησης, νέα, πληροφορίες για τον καιρό και μετατροπή μονάδων, καθώς και δυνατότητα αναζήτησης μέσα στις εφαρμογές του smartphone αρκεί να έχει δώσει την απαραίτητη πρόσβαση ο χρήστης.

Είναι ένα πρώτο βήμα και προφανώς η Huawei δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μιλήσει εκτενέστερα σχετικά με το Huawei Search. Προσωπικά, ποντάρω ότι θα μάθουμε περισσότερα για τη μηχανή αναζήτησης της Huawei το καλοκαίρι στο συνέδριο HDC 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =