αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Google θέλει να… ζωντανέψει τους δεινόσαυρους: Ένα πραγματικά εντυπωσιακό project

H Google θέλει να… ζωντανέψει τους δεινόσαυρους: Ένα πραγματικά εντυπωσιακό project

Όλη την τεχνολογία που διαθέτει… ρίχνει η Google για να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό εγχείρημα. Με στόχο να δώσει «ζωή» σε μια σειρά από εκθέματα που υπάρχουν στα καλύτερα μουσεία του κόσμου.

Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Μέσω της εφαρμογής «Art and Culture app». Ουσιαστικά, μέσα στην εφαρμογή θα συνδυαστούν: στοιχεία που έχουμε δει στο γνωστό Street View, η εικονική πραγματικότητα και φωτογραφίες από 1.000 μουσεία. Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί… ανάμεσα στα εκθέματα. Πολλά από τα οποία θα «ζωντανεύουν» με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπροστά στα μάτια του. Όπως για παράδειγμα θα γίνει με δεινόσαυρους και άλλα πλάσματα που έζησαν στην γη πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Η Google έχει εργαστεί πολύ πάνω στο project. Έκλεισε συμφωνίες με περισσότερα από 50 μουσεία φυσικής ιστορίας, σε όλο τον κόσμο. Με σκοπό να δημιουργήσει τις εικονικές περιηγήσεις που θέλει. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να διαθέτει ένα pc, μια συσκευή Android ή iOS. Αν θέλει να απολαύσει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία, μπορεί να αγοράσει το Google Cardboard.

s-aolcdn-com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =