αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Fujifilm λανσάρει νέο εκτυπωτή που βγάζει τετράγωνες φωτογραφίες από smartphone

H Fujifilm λανσάρει νέο εκτυπωτή που βγάζει τετράγωνες φωτογραφίες από smartphone

Η Fujifilm λανσάρει τον τρίτης γενιάς φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών, ο οποίος είναι ο πρώτος που χρησιμοποιεί το νέο Instax Square film της εταιρείας για τετράγωνες εκτυπώσεις (1:1). Ο Fujifilm Instax Share SP-3 μπορεί να χαρακτηρίζεται ως φορητός εκτυπωτής, παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν χωρά στην τσέπη του χρήστη.

Η επικοινωνία με Android ή iOS smartphone γίνεται μέσω WiFi. Ο χρήστης μπορεί να εκτυπώσει όποια φωτογραφία επιθυμεί από τη συλλογή του, ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει η ανανεωμένη εφαρμογή Instax Share που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό Instagram του χρήστη και μάλιστα περιλαμβάνει τη λειτουργία Hashtag Print για εκτύπωση όλων των φωτογραφιών που έχουν ταξινομηθεί με ένα συγκεκριμένο hashtag. Η εφαρμογή είναι συμβατή επίσης με Dropbox, Google Photos και Facebook.

Άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες είναι το Collage Template, για εκτύπωση 9 φωτογραφιών σε πλαίσιο 3 x 3, και το Split Template για διαχωρισμό μιας φωτογραφίας σε πολλά κομμάτια για μεγαλύτερα κολάζ. Τέλος, συμπεριλαμβάνονται λειτουργίες για την ενσωμάτωση της ημερομηνίας και της τοποθεσίας στην εκτύπωση.

Ο Fujifilm Instax Share SP-3 είναι διαθέσιμος σε λευκό και μαύρο χρώμα και κοστίζει $199. Κάθε εκτύπωση ολοκληρώνεται μέσα σε περίπου 13 δευτερόλεπτα και είναι εφικτή η πραγματοποίηση 160 εκτυπώσεων με μία φόρτηση. Τέλος, τα 10 Instax Square films κοστίζουν περίπου €13.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =