αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH fintech τράπεζα TBI Bank κάνει μπάσιμο στην Ελληνική αγορά

H fintech τράπεζα TBI Bank κάνει μπάσιμο στην Ελληνική αγορά

Στην Ελληνική αγορά μπαίνει η TBI Bank. Πρόκειται για μία fintech τράπεζα που εστιάζει στο inclusive banking και στο μοντέλο του «Buy now, Pay later». Τώρα εξασφάλισε τη σχετική αδειοδότηση από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η TBI Bank είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τράπεζες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Τα τελευταία 20 χρόνια η τράπεζα ανέπτυξε στην περιοχή ένα μοναδικό know-how στον τομέα του “phygital” (φυσική και ψηφιακή παρουσία). Παράλληλα, με τη δημιουργία καταστημάτων, αλλά και online παρουσίας της Τράπεζας επωφελούνται τόσο οι συνεργάτες στον εμπορικό τομέα, όσο και οι τελικοί πελάτες/καταναλωτές. 

Με την αρχή του 2022, πελάτες και έμποροι στην Ελλάδα θα μπορούν να επωφεληθούν από τις καινοτόμες και πλήρως ψηφιακές λύσεις της TBI. 

Σαν πρώτο βήμα, η Τράπεζα θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα από BNPL προϊόντα τόσο σε online, όσο και σε καταστήματα αλλά και σε omnichannel περιβάλλον, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων των εμπόρων και να επεκτείνει χρονικά την αποπληρωμή στις αγορές των καταναλωτών. 

Μέσα στο 2022, η Τράπεζα θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησής της αλλά και την καινοτόμα κάρτα ΝΕΟΝ. Αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, την ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών. 

Η TBI Bank αυτή τη στιγμή προσφέρει τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα της σε εμπορικά καταστήματα και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τους πελάτες της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Επιπλέον, η TBI χωρίς φυσική παρουσία βρίσκεται και σε 5 άλλες ευρωπαϊκές αγορές: τη Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Δανία και Σουηδία. 

Ως inclusive lender αλλά και ισχυρός παίκτης στο ψηφιακό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η TBI διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων συνεργατών, της τάξεως των 13.000 τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα. Διαθέτει δε, ένα αρκετά ισχυρό πελατολόγιο αποτελούμενο από 2.000.000 άτομα. Επί σειρά ετών, η TBI βρίσκεται ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες και αποτελεσματικές τράπεζες στις χώρες που δραστηριοποιείται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + nineteen =