αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Ferryhopper «σήκωσε» νέα χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ

H Ferryhopper «σήκωσε» νέα χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ

Νέα χρηματοδότηση, ύψους 5 εκατ. ευρώ, «σήκωσε» η Ελληνική Ferryhopper. Στο νέο επενδυτικό γύρο επικεφαλής ήταν η Piton Capital, μια venture capital εταιρία με έδρα το Λονδίνο. Οι υφιστάμενοι επενδυτές LAUNCHub Ventures και Metavallon VC συμμετείχαν επίσης στον γύρο χρηματοδότησης.

Η Ferryhopper είναι γνωστή πλατφόρμα στο πεδίο του booking ακτοπλοϊκών εισιτήριων. Και ξεκίνησε το 2017 ως μια εταιρια 4 ατόμων. Σήμερα, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, απασχολεί περισσότερους από 110 επαγγελματίες. Η εταιρία έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες και προσφέρει δρομολόγια πλοίων σε 400 προορισμούς σε 15 χώρες. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή για φορητές συσκευές της Ferryhopper έχει γίνει download 600.000 φορές.

Τα έσοδα από τη νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της θέσης της Ferryhopper στη μεσογειακή αγορά. Κατέχει ήδη κυρίαρχη παρουσία στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία, ενώ στόχος είναι να συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και να επεκταθεί σε περισσότερες ευρωπαϊκές περιοχές.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − one =