αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Everty θέλει να επενδύσει 100 εκατ. ευρώ σε Ελληνικά ακίνητα- Εδώ και το email για συνεργασίες

H Everty θέλει να επενδύσει 100 εκατ. ευρώ σε Ελληνικά ακίνητα- Εδώ και το email για συνεργασίες

Να επενδύσει έως και 100 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια  σχεδιάζει η Everty. Ειδικότερα, η διεθνής εταιρεία ακινήτων ανακοίνωσε ότι επιδιώκει να αποκτήσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί έργα τουριστικών και εμπορικών ακινήτων στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.

Ως μια εξωστρεφής εταιρεία με σαφή προσανατολισμό και δυναμική αναπτυξιακή πορεία, η Everty αναζητά συνεχώς νέες επενδυτικές ευκαιρίες με σκοπό να δημιουργήσει βιώσιμη υπεραξία στην ελληνική αγορά ακινήτων, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: Η στόχευση της εταιρείας εστιάζει σε premium κατηγορίας ακίνητα που έχουν τη δυνατότητα να της προσφέρουν σταθερή και μακροπρόθεσμη κεφαλαιακή ανατίμηση.

Όπως εξήγησε ο κ. Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty στην Ελλάδα: “Στόχος μας είναι να επενδύσουμε και να διαχειριστούμε στρατηγικής σημασίας ακίνητα στον τομέα του τουρισμού και φιλοξενίας. Επιπλέον, το ενδιαφέρον μας εστιάζει σε βιώσιμα και μοντέρνα κτίρια γραφείων που ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα, έναν τρόπο ζωής με έμφαση στην υγεία και την ευεξία, αλλά και σε κατοικίες που αναδεικνύουν την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για να επισκεφτεί κανείς, για να εργαστεί και να ζήσει”.

Το χαρτοφυλάκιο της Everty περιλαμβάνει exclusive βίλες στον Ειρηνικό Ωκεανό και μπροστά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του συννεφιασμένου δάσους στο Monteverde της Κόστα Ρίκα, ένα υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων στην καρδιά της Σόφιας στη Βουλγαρία, και πολλά άλλα ακίνητα. 

“Έχουμε υλοποιήσει ουσιαστικές επενδύσεις σε στρατηγικής σημασίας αγορές, όπως η Κόστα Ρίκα. Η Βουλγαρία, η Νιγηρία, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Η εκτενής εμπειρία μας στη διαχείριση κτιρίων μικτής χρήσης και τουριστικών ακινήτων  μας οδηγεί σε νέους ορίζοντες και μας ωθεί στο να εξερευνούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας” συμπλήρωσε ο κ. Ρούπακας.

Μια επένδυση ορόσημο είναι ήδη στα σκαριά για το 2021

Η πρώτη σημαντική επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα αφορά στις βραβευμένες Βίλες της Πετροθάλασσας, η κατασκευή των οποίων θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021. Πρόκειται για ένα δίδυμο πολυτελών ακινήτων στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου, ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη, σε ένα ταξιδιωτικό προορισμό με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό περιβάλλον. 

Οι βίλες είναι χτισμένες με νότιο προσανατολισμό, περιτριγυρισμένες από πλούσια βλάστηση, φυσική διάταξη πετρωμάτων και όμορφες ακτές. Η περιοχή προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο και τη φύση με μοναδική θέα στις Σπέτσες και την Ύδρα, καθώς και πρόσβαση σε μια ιδιωτική μαρίνα που επιτρέπει εύκολη μετάβαση σε κοντινά νησιά και άλλους κόλπους της ηπειρωτικής χώρας. 

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί απονεμήθηκε στις βίλες το βραβείο “Excellent Architecture” στα Γερμανικά Βραβεία Σχεδίου. Αυτό το εντυπωσιακό project στον τομέα της φιλοξενίας στοχεύει στο να προσελκύσει διεθνείς επισκέπτες στην Ελλάδα. Οι βίλες θα απευθύνονται σε εκείνους τους ταξιδιώτες που ψάχνουν μια όαση μακριά από τη βιασύνη και την ένταση των μεγάλων πόλεων, αλλά με όλη την πολυτέλεια και τις ανέσεις που χρειάζονται ώστε να απολαύσουν ονειρεμένες διακοπές στην επιβλητική ακτή του Αιγαίου.

Η εταιρεία στοχεύει σε ένα ενεργό ξεκίνημα

Η Everty είναι μέλος τους Ομίλου YNV, ενός κονσόρτιουμ πολυεθνικών ομίλων που επενδύσει και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς παγκοσμίως, από την τεχνολογία και την εκπαίδευση έως την φιλοξενία και το real estate. Με μακρά παρουσία στην ευρύτερη περιοχή, με σημαντικές δραστηριότητες στη Βουλγαρία και την Κύπρο, επιλέγει τώρα την Ελλάδα ως χώρα με προοπτική για μελλοντική ανάπτυξη. 

Η εταιρεία είναι διαθέσιμη για συζητήσεις σε νέα projects και επενδύσεις, στοχεύοντας να προσθέσει ακίνητα στο συνεχώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιό της, εντός μάλιστα του πρώτου τριμήνου του 2021. Η απόδοση, η τοποθεσία και η ποιότητα των περιουσιακών στοιχείων είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που η Everty εξετάζει επιλέγοντας νέες επενδύσεις. Οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων που ενδιαφέρονται να συζητήσουν δυνητικές ευκαιρίες συνεργασίας μπορούν να επικοινωνήσουν στο greece@everty.com. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =