αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Europol άνοιξε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στη Χάγη με μισθό στα 864 ευρώ- Μπορείς να κάνεις αίτηση

H Europol άνοιξε θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στη Χάγη με μισθό στα 864 ευρώ- Μπορείς να κάνεις αίτηση

Θέσεις αμειβομένης πρακτικής άνοιξε η Europol. Η Europol προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες μάθησης σε πτυχιούχους και επαγγελματίες. Οι περίοδοι πρακτικής άσκησης τους δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο της Europol και να εργαστούν στο πλαίσιο μιας πολυπολιτισμικής ομάδας. Προσφέρει κάθε χρόνο μερικές θέσεις πρακτικής άσκησης χάρη στις οποίες τα ενδιαφερόμενα άτομα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητες του οργανισμού και να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους συμβάλλοντας στο έργο τους.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει ή πραγματοποιούν πανεπιστημιακές σπουδές ή επαγγελματική κατάρτιση στο πεδίο καθηκόντων της Europol, και διαθέτουν πολύ καλή γνώση τουλάχιστον δύο γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μία εκ των οποίων πρέπει να είναι τα αγγλικά).
Η πρακτική άσκηση διαρκεί από τρεις έως έξι μήνες (40 ώρες την εβδομάδα), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου πρακτικής άσκησης. Διάρκεια: 3-6 μήνες. Μηνιαίο Επίδομα: 864€ (+έξοδα ταξιδιού από και προς τη Χάγη στην αρχή και στο τέλος της πρακτικής άσκησης). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 27 και 28 Απριλίου 2022 για τρία ξεχωριστά Τμήματα Συνέντευξη μέσω Skype: Μαΐος 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =