αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Emirates έρχεται στην Αθήνα για να κάνει προσλήψεις- Ποιος είναι ο μέσος μισθός στην αεροπορική εταιρία

H Emirates έρχεται στην Αθήνα για να κάνει προσλήψεις- Ποιος είναι ο μέσος μισθός στην αεροπορική εταιρία

«Σαφάρι» σε 30 πόλεις σε όλον τον κόσμο θα κάνουν οι υπεύθυνοι της Emirates, με στόχο να εντοπίσουν τα καλύτερα ταλέντα και να κάνουν προσλήψεις για λογαριασμό της γνωστής αεροπορικής. Μέσα στο πρόγραμμα μάλιστα είναι και η Αθήνα.

Τα στελέχη θα ταξιδέψουν από την Αυστραλία έως το Ηνωμένο Βασίλειο, σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και στο Κάιρο, το Αλγέρι, την Τύνιδα και το Μπαχρέιν.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων της Emirates θα επισκεφθούν την Αθήνα και θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις στις 2 και 3 Ιουνίου 2022.

Ο Abdulaziz Al Ali, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού της Emirates, δήλωσε: «Για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο των αερομεταφορών, η Emirates αποτελεί την ιδανική αεροπορική εταιρεία. Από τον Νοέμβριο που ξεκινήσαμε εκ νέου τη διαδικασία των προσλήψεων για μέλη πληρώματος καμπίνας έχει σημειωθεί τεράστιο ενδιαφέρον.

Ένα μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Ωστόσο, πάντα προσπαθούμε να πραγματοποιούμε δια ζώσης συναντήσεις με τους υποψηφίους, εφόσον αυτό είναι εφικτό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας θα επισκεφθεί 30 πόλεις τις επόμενες 6 εβδομάδες, με στόχο να αξιολογήσει τους πιθανούς υποψήφιους».

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι, με καταλύματα που παρέχονται από την εταιρεία, αφορολόγητο μισθό και άλλα προνόμια.

Σημειώνεται πως ένας μέσος μισθός στην εταιρεία υπολογίζεται στα 2.500 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τον ρόλο του πληρώματος καμπίνας της Emirates και να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 19 =