αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH easyHotel αναζητά συνεργάτη franchise για άνοιγμα στην Ελλάδα

H easyHotel αναζητά συνεργάτη franchise για άνοιγμα στην Ελλάδα

Για τα γενικότερα πλάνα του easyGroup, μίλησε ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου αναφορικά με την επιστροφή των επιχειρηματικών βραβείων Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece, τα οποία θα διοργανωθούν για 13η χρονιά.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το ενδεχόμενο απόβασης της easyHotel στην ελληνική αγορά. Σημείωσε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στον μελλοντικό σχεδιασμό της easyHotel με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι προδιαγραφές που ακολουθούν τα υφιστάμενα ξενοδοχεία, τα οποία λειτουργούν στην Ευρώπη.

“Πρέπει να βρεθεί το αντίστοιχο κτίριο στην Αθήνα. Εγώ δεν τρέχω καμία εταιρεία καθώς πλέον έχουν μπει άλλοι μέτοχοι στην easyHotel, οι οποίοι με ένα συνδυασμό ιδίων κεφαλαίων αγοράζουν τα ξενοδοχεία ενώ προχωρούν σε συμφωνίες franchise σε αγορές που βρίσκονται εκτός των προτεραιοτήτων τους”, διευκρίνισε ο κ. Χατζηιωάννου και συνέχισε λέγοντας:

“Αλλά στην ερώτηση εάν η easyHotel αναζητά συνεργάτη για franchise στην Ελλάδα, η απάντηση είναι ναι. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου και εγώ θα τον παραπέμψω στον κατάλληλο άνθρωπο”.

Σε σύγκριση με άλλους ξενοδοχειακούς ομίλους, οι οποίοι εφαρμόζουν το τελευταίο διάστημα μια επιθετική στρατηγική επέκτασης, ο κ. Χατζηιωάννου ανέφερε ότι μάλλον θα πρέπει η easyHotel να κάνει ένα event στην Ελλάδα σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου της στην εγχώρια αγορά.

Το σίγουρο πάντως είναι το brand easyHotel αφορά σε ξενοδοχεία πόλεων και εάν αποκτούσε παρουσία, θα ξεκινούσε από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 17 =