αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Celestyal Cruises μόλις απέκτησε αυτό το νέο κρουαζιερόπλοιο

H Celestyal Cruises μόλις απέκτησε αυτό το νέο κρουαζιερόπλοιο

Την απόκτηση ενός νέου κρουαζιερόπλοιου ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. To νέο απόκτημα της Celestyal ναυπηγήθηκε αρχικά για την Holland America Line, υπό το όνομα Ryndam, ενώ πιο πρόσφατα εκτελούσε κρουαζιέρες για την P&O Αυστραλίας. Έχει χωρητικότητα 1.260 επιβατών και θα φέρει το όνομα Celestyal Journey.

Το κρουαζιερόπλοιο θα ακολουθήσει εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνικής συντήρησης, με προϋπολογισμό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, πριν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμά του. Το ευρύ πρόγραμμα ανακαίνισης του Celestyal Journey θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Πειραιά.

“Παρόλο που οι παγκόσμιες εξελίξεις των τελευταίων ετών είχαν οδηγήσει σε παύση τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, οι θετικές προοπτικές του κλάδου και ο υψηλός ρυθμός κρατήσεων για την επόμενη σεζόν, έδωσαν την ευκαιρία στη Celestyal να επαναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης του στόλου της με την προσθήκη ενός νέου κρουαζιερόπλοιου» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κρις Θεοφιλίδης. «Εκτός από τα ευρύχωρα καταστρώματα, πολλές και ξεχωριστές επιλογές σε μπαρ, εστιατόρια και κοινόχρηστους χώρους, τις άνετες καμπίνες, το Celestyal Journey θα προσφέρει στους επιβάτες σημαντική αναβάθμιση διαμονής με τη διάθεση περισσότερων και υψηλότερης κατηγορίας καμπίνων καθώς και μπαλκόνια, για τα οποία παρατηρείται συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλες μας τις κρουαζιέρες» ανέφερε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − four =