αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH οικογένεια που πούλησε τα πάντα το 2017 για να αγοράσει Bitcoin, τώρα μετακομίζει στην Πορτογαλία για την 0% φορολογία

H οικογένεια που πούλησε τα πάντα το 2017 για να αγοράσει Bitcoin, τώρα μετακομίζει στην Πορτογαλία για την 0% φορολογία

Για αυτή την οικογένεια έχουμε ξανά μιλήσει. Η ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι: Το 2017 λίγοι ασχολούνταν με τα κρυπτονομίσματα. Ακόμα και το Bitcoin δεν είχε την απήχηση που έχει σήμερα. Ο Didi Taihuttu με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους έκαναν όμως μια διαφορετική επιλογή: Ρευστοποίησαν ό,τι περιουσιακό στοιχείο είχαν στη διάθεσή τους το 2017 και αγόρασαν Bitcoin. Τότε η τιμή του κρυπτονομίσματος ήταν στα 900 δολάρια.

Η ζωή του άλλαξε από εκεί και πέρα, λόγω της εκτόξευσης των κρυπτονομισμάτων.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο διαπραγματεύεται επί του παρόντος περίπου στα 41.000 $, αφού κορυφώθηκε στα 69.000 $ περίπου τον Νοέμβριο. Και φυσικά η παραπάνω οικογένεια έχει μια μεγάλη περιουσία στα χέρια της.

https://image.cnbcfm.com/api/v1/image/106806869-1607188402083-IMG_3837.png?v=1644018604&w=740&h=416

Τώρα μετακόμισε στην Πορτογαλία. Όπως εξηγεί ο πατέρας, Didi Taihuttu, η οικογένεια αποβιβάζεται στην Πορτογαλία, τον απόλυτο crypto φορολογικό παράδεισο της Ευρώπης. H πενταμελής οικογένεια των Ολλανδών, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Αλλά αφού πέρασαν χρόνο σε 40 χώρες, η Πορτογαλία – που είναι ένα από τα τελευταία μέρη στην Ευρώπη με φόρο 0% στο bitcoin – ήταν πολύ δελεαστικός προορισμός για να αγνοηθεί.

«Δεν πληρώνετε φόρο υπεραξίας ή οτιδήποτε άλλο στην Πορτογαλία σε κρυπτονομίσματα», λέει στο CNBC ο Taihuttu. Εφόσον δεν κερδίζετε κρυπτονομίσματα για την παροχή υπηρεσιών στην Πορτογαλία, δεν επιβαρύνεστε από φόρους.

«Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος bitcoin παράδεισος», λέει.

H ακριβής περιουσία της οικογένειας δεν έχει αποκαλυφθεί. Αλλά ο Taihuttu λέει ότι προστατεύει την crypto περιουσία της οικογένειας σε «μυστικά θησαυροφυλάκια» σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, οπότε πιθανώς το μερίδιό τους στα κρυπτονομίσματα είναι αρκετά σημαντικό ώστε να αξίζει να πετάξουν σε όλο τον κόσμο για να εξαργυρώσουν τα αποκεντρωμένα μετρητά τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =