αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH ΘΕΣγάλα κάνει άνοιγμα σε επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο δίκτυο της μέσω franchise

H ΘΕΣγάλα κάνει άνοιγμα σε επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο δίκτυο της μέσω franchise

Το γνωστό ελληνικό brand ΘΕΣγάλα περνά στο επόμενο στάδιο του, ανοίγοντας τα «μπακάλικα» της εταιρίας. Αυτά θα περιλαμβάνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, όσπρια, ρύζι, άλευρα, παραδοσιακά ζυμαρικά, σαλάτες, λάδι, μπαχαρικά και ροφήματα, μαρμελάδες, σάλτσες, προϊόντα αρτοποιείου, προϊόντα κατάψυξης κ.α.

«Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας ‘Tο θες σπίτι σου’ με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό, είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop. Όλο το σύστημα παραγγελιών θα είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από τον ΘΕΣγάλα» σημειώνει η επιχείρηση.

Όμως η εταιρία δεν μένει μόνο εδώ. Αφού πραγματοποιεί κάλεσμα σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο δίκτυο της μέσω franchise. «Το εγχείρημα αποτελεί τη βάση ενός καινοτόμου δικτύου συνεργασιών με τη μορφή Franchise που αφορά τόσο σε υπάρχοντα αναγνωρισμένα και με ήδη εξασφαλισμένη και σταθερή πελατεία καταστήματα Αυτόματων Πωλητών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όσο και σε δημιουργία νέων καταστημάτων σε περιοχές του Νομού Αττικής», τονίζει η εταιρία.

«Μαζί με τους νέους επιχειρηματίες δημιουργούμε το επόμενο success story», συμπληρώνει η ΘΕΣγάλα.

Πλέον, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την αίτηση του. Που; Στο επίσημο site της αλυσίδας. Κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − three =