αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH ελληνική startup Lambda Automata «σήκωσε» χρηματοδότηση 6 εκατ. ευρώ

H ελληνική startup Lambda Automata «σήκωσε» χρηματοδότηση 6 εκατ. ευρώ

Tην απορόφηση νέου γύρου χρηματοδότησης ύψους 6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η ελληνική startup Lambda Automata, που ειδικεύεται στη δημιουργία συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για την άμυνα και την ασφάλεια κρίσιμων υποδομών.

Η ομάδα της Lambda Automata, η οποία έχει εμπειρία από οργανισμούς όπως Apple, Palantir, και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, αναπτύσσει ένα εύρος τεχνολογιών software και hardware που παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες από το πεδίο σε πραγματικό χρόνο.

Τα συστήματα τους, που έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία, υποστηρίζουν τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης με αυτοματοποιημένες διαδικασίες επιτήρησης, εντοπισμού πιθανών απειλών και αναγνώρισης.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρεία με όνομα Lambda Autonomous Surveillance Node (L-ASN), γίνεται δυνατή η αναβάθμιση οποιασδήποτε κάμερας με σύνδεση στο δίκτυο με τη δυνατότητα εντοπισμού με ακρίβεια και παρακολούθηση της θέσης ανθρώπων, οχημάτων, σκαφών, καθώς και στηλών καπνού για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αναγνώριση πιθανών απειλών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 11 =