αρχικηVIRALH Ελλάδα θα πληρώνει για να φιλοξενεί όσους τουρίστες βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό

H Ελλάδα θα πληρώνει για να φιλοξενεί όσους τουρίστες βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό

Το μοντέλο της Κύπρου αποφάσισε να υιοθετήσει και η Ελλάδα για αυτό και σκοπεύει να αποζημιώσει όσους τουρίστες βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ενημέρωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να επωμιστεί το κόστος φιλοξενίας τους σε ξενοδοχεία. 

«Από τις 15 Ιουνίου υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας σταθερά και μεθοδικά, με κανόνες και πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής. Είμαστε περήφανοι για τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας» είπε αρχικά ο κ. Πέτσας και εξήγησε ότι «η έγκυρη λήψη αποφάσεων, ο αποτελεσματικός έλεγχος, η ιχνηλάτηση, η διαφάνεια είναι μόνο ένα μέρος της επιτυχημένης αυτής αντιμετώπισης».

«Φροντίζουμε αυτό το καλοκαίρι η υγεία και η ασφάλεια να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα ενόσω θα μοιραζόμαστε μαζί τον πολιτισμό, την ιστορία και τις ομορφιές της πατρίδας μας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Περιμένουμε πολύ λιγότερα περιστατικά – μακάρι και κανένα- καθώς οι επιδημιολογικοί κύκλοι στις χώρες της Ευρώπης από όπου περιμένουμε τουριστικές ροές, συντονίζονται προς τα κάτω».

Ο κ. Πέτσας, αποκάλυψε δε πως τα θετικά κρούσματα θα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία, με κόστος που θα αναλάβει το ελληνικό δημόσιο.

Πηγή: Athens Voice

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 − one =