αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Γενική Ταχυδρομική κάνει προσλήψεις εσωτερικών υπαλλήλων, courier κ.α.- Που μπορείς να στείλεις βιογραφικό

H Γενική Ταχυδρομική κάνει προσλήψεις εσωτερικών υπαλλήλων, courier κ.α.- Που μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η Γενική Ταχυδρομική αυτή την περίοδο. Η Γενική Ταχυδρομική είναι οργανισμός 300 ελληνικών τοπικών επιχειρήσεων με αντικείμενο την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συστάθηκε το 1994, έχει 300 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και κατέχει την υπ’ αριθμόν 99-149 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της ΕΕΤΤ και την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Ο οργανισμός ιδρύθηκε και στελεχώνεται από τους δημιουργούς της ελληνικής αγοράς ταχυμεταφορών. Το δυναμικό των 480 εργαζομένων της κεντρικής επιχείρησης και των 2.500 των τοπικών επιχειρήσεων συνδυάζει τη μακρόχρονη εργασία στο ταχυδρομικό αντικείμενο με τη μόρφωση. Το 2008 και το 2009 έγινε τομή στη σύνθεση του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας με την είσοδο στελεχών μικρής ηλικίας και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης.

Τώρα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας. Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

Μηχανικός Λογισμικού

Υπάλληλοι για Εξωτερική Εργασία (Οδηγοί ΦΙΧ) – Αγ. Ι. Ρέντης

Υπάλληλοι για Eξωτερική Eργασία (Διανομείς με Μηχανάκι – Courier)

Εσωτερικοί Υπάλληλοι για Συσκευασία-Διαλογή – Αγ. Ι. Ρέντης

Υπάλληλοι για Εξωτερική Εργασία (Οδηγοί ΦΙΧ )

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =