αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Αegean δίνει πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού από 19 ευρώ

H Αegean δίνει πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού από 19 ευρώ

Πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού που ξεκινούν από 19 ευρώ προσφέρει η Aegean. Συγκεκριμένα η εταιρεία προσφέρει 20.000 θέσεις εσωτερικού είτε για απευθείας πτήσεις είτε για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air από €19.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €24. Τα εισιτήρια αφορούν πτήσεις από/προς Αθήνα για τους προορισμούς: Κάρπαθος, Ικαρία, Νάξος, Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Σκύρος, Ζάκυνθος, Λέρος, Σητεία, Σκιάθος αλλά και πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη για τους προορισμούς Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη, Σκιάθος, Χανιά, Ηράκλειο, Πάρος, Σάμος, Καλαμάτα και Χίος και το δρομολόγιο από/προς Ρόδο – Καστελόριζο.

Η προσφορά των 19 ευρώ αφορά τύπο εισιτηρίου GoLight που περιλαμβάνει μία αποσκευή στην καμπίνα. Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει και ναύλους flex από €34 με μία αποσκευή στην καμπίνα, μία παραδοτέα αποσκευή έως 23kg, δυνατότητα επιλογής standard θέσης δωρεάν και απεριόριστες αλλαγές χωρίς rebooking fees.

Να σημειωθεί ότι οι ναύλοι αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 26/07/2020 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1η Σεπτεμβρίου 2020 – 31η Οκτωβρίου 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =