αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH απλή διαδικασία βήμα- βήμα: Πως να βάλεις ένα αντικείμενο σου προς πώληση στο Facebook Marketplace

H απλή διαδικασία βήμα- βήμα: Πως να βάλεις ένα αντικείμενο σου προς πώληση στο Facebook Marketplace

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, το Facebook έχει βγάλει στον «αέρα» το Marketplace. Είναι αυτό που λέει και το όνομα του. Ένας τόπος όπου γίνονται πωλήσεις και αγορές αντικειμένων ή υπηρεσιών. Ουσιαστικά, είναι μια εσωτερική σελίδα στο FB, όπου λειτουργεί σαν ένα μίνι site αγγελιών. Εκεί μπορείς πολύ εύκολα να τοποθετήσεις ένα αντικείμενο, να το δουν άλλοι χρήστες και κάποιος ενδεχομένως να το αγοράσει.

Φυσικά η εν λόγω υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Αξίζει να δούμε λοιπόν, το πως μπορείς να αναρτήσεις ένα αντικείμενο σου στο Marketplace, με μερικές πολύ απλές κινήσεις. Καταρχήν, πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο που αναγράφει την ένδειξη «Marketplace». Βρίσκεται πάνω αριστερά στην home page, ακριβώς κάτω από το όνομα σου.

Μόλις το κάνεις αυτό, σου ανοίγεται η σελίδα του Marketplace, όπου μπορείς να δεις άλλα αντικείμενα που είναι προς πώληση ή αντικείμενα που είναι προς ζήτηση. Στα αριστερά, θα δεις ένα button που λέει «πουλήστε κάτι». Πατώντας το, σου ανοίγει ένα μίνι παράθυρο. Εκεί μπορείς να βάλεις όλες τις πληροφορίες για ό,τι θέλεις να πουλήσεις. Και τις σχετικές φωτογραφίες. Στο τέλος πατάς «Δημοσίευση». Μετά απλά περιμένεις… άλλους χρήστες να ενδιαφερθούν για αυτό.

Σημειώνεται, ότι εν λόγω κινήσεις αφορούν το desktop. Υπάρχουν και οι αντίστοιχες για το FB mobile. Με την λογική των βημάτων να είναι η ίδια: Μπαίνεις στο Marketplace, επιλέγεις να αναρτήσεις αυτό που θες, και στην συνέχεια αφού εισάγεις τις πληροφορίες, αυτό δημοσιεύεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =