αρχικηVIRALH αεροπορική Air New Zealand βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να σερβίρει καφέ

H αεροπορική Air New Zealand βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να σερβίρει καφέ

Πολλά μπορεί να πει κανείς (και να γράψει) για την ποιότητα του καφέ και του φαγητού που σερβίρουν πολλές αεροπορικές εταιρίες. Κυρίως σε όσους δεν ταξιδεύουν Business Class. Και η αλήθεια είναι επίσης πως επίσης αρκετές εταιρίες φαίνεται να καταβάλλουν προσπάθειες να βελτιώσουν τα μενού τους.

Ο εθνικός αερομεταφορέας όμως της Νέας Ζηλανδίας κάνει ένα βήμα παραπάνω, επιδεικνύοντας και περιβαλλοντική συνείδηση.

Όπως γράφει το BBC η Air New Zealand ξεκίνησε δοκιμαστικά να προσφέρει στους επιβάτες τον καφέ τους με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα σερβίρεται σε βρώσιμα coffee cups,φτιαγμένα από μπισκότο με γεύση βανίλιας. Τελειώνοντας λοιπόν τον καφέ σας μπορείτε να το φάτε, ή καθώς πίνετε τον καφέ σας, μπορείτε να δαγκώνετε και ένα κομμάτι από το φλιτζάνι-μπισκότο της εταιρείας Twiιce.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία αναφέρει πως τα νέα φλιτζάνια καφέ δοκιμάζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να βρει καινοτόμους τρόπους να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αειφορίας.

Μάλιστα αναφέρει πως οι πελάτες της υποδέχθηκαν πολύ θετικά το νέο προϊόν.

Επίσης ο ένας εκ ων ιδρυτών της εταιρίας που τα παρασκευάζει, σχολίασε πως το προϊόν θα έχει ένα πραγματικά θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των μιας χρήσης φλιτζανιών που χρησιμοποιούνται μόνο στην Βρετανία ανέρχονται σε 2,5 δισ. το χρόνο ενώ μόλις το 0,25% αυτών ανακυκλώνεται.

Σύμφωνα δε με την Air New Zealand η δοκιμαστική υιοθέτηση των βρώσιμων φλιτζανιών ακολούθησε την πρόσφατη μετάβαση σε κομποστοποιήσιμα φλιτζάνια από χαρτί και καλαμπόκι που χρησιμοποιούνται σε όλα τα αεροσκάφη και τους χώρους αναμονής.

Ωστόσο, χρήστες των μέσων κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δήλωσαν ότι η αεροπορική εταιρεία χρειάζεται να αλλάξει πολύ περισσότερα περισσότερο από τα φλιτζάνια καφέ εάν θέλει να βοηθήσει το περιβάλλον.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + eleven =