αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Ίος κάνει μπάσιμο στην τουριστική σεζόν προσκαλώντας βραζιλιάνα travel blogger

H Ίος κάνει μπάσιμο στην τουριστική σεζόν προσκαλώντας βραζιλιάνα travel blogger

Η Ίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο το τελευταίο διάστημα μέσα από δημοφιλή διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η Βρετανική εφημερίδα Evening Standard αποκαλεί την Ίο «μαγική» και εκθειάζει τα μοναστήρια, τις αμμώδεις παραλίες και τα ανεξερεύνητα μονοπάτια της.

Η κορυφαία ιστοσελίδα για τις γυναίκες womanandhome.com, κατατάσσει την Ίο στην δεύτερη θέση ανάμεσα σε 14 Ελληνικά νησιά ως τον ιδανικό προορισμό με θέα στο Αιγαίο χωρίς συνωστισμό. Επιπλέον η Ίος συμπεριλήφθηκε πρόσφατα για τη θετική αύρα που εκπέμπει, στην ετήσια καθιερωμένη λίστα των Times του Λονδίνου με τους 25 προτεινόμενους εναλλακτικούς νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Εν των μεταξύ, το «βλέμμα» του σε νέες αγορές στρέφει ο Δήμος Ιητών, αξιοποιώντας τα νέα τουριστικά δεδομένα που διαμορφώνονται, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω πανδημίας. Ο κύκλος δημοσιογραφικών αποστολών «άνοιξε» με την προγραμματισμένη επίσκεψη της έγκυρης δημοσιογράφου και influencer Natália Manczyk.

Mε 15 έτη εμπειρίας, η δημοφιλής blogger αρθρογραφεί στον κορυφαίο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βραζιλίας Catraca Livre με 53 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα, διαθέτει δεκάδες χιλιάδες φίλους στο instagram και 150.000 φίλους στο Kwai που είναι η δημοφιλής εφαρμογή της Βραζιλίας, παρόμοια του TIK TOK.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 9 =