αρχικηVIRALH Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσφέρει 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό- Που να κάνεις αίτηση

H Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσφέρει 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό- Που να κάνεις αίτηση

H Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσφέρει 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, «+ΕΝΩΣΙΣ για την Παιδεία», προσφέρει 100 υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για το πρόγραμμα υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, «+ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», έχει ξεκινήσει και έλαβε νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 20.05.2023.

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στις ιστοσελίδες www.ugs.gr και www.syn-enosis.gr.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω του συλλογικού της οχήματος κοινωνικής αλληλεγγύης και μόνο τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πάνω από 80.000.000 ευρώ στους τομείς υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας, επισιτιστικής βοήθειας, έργων δημοσίου ενδιαφέροντος, καθώς και στην αντιμετώπιση κρίσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =