αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGreenPeace: Η Coca Cola εμφιαλώνει πάνω 110 δισ. πλαστικά μπουκάλια το χρόνο. Στείλε email στον CEO της, για να σταματήσει η ρύπανση

GreenPeace: Η Coca Cola εμφιαλώνει πάνω 110 δισ. πλαστικά μπουκάλια το χρόνο. Στείλε email στον CEO της, για να σταματήσει η ρύπανση

Μια ενδιαφέρουσα ιντερνετική πρωτοβουλία ξεκίνησε να «τρέχει» η GreenPeace. Αυτή αφορά την ρύπανση που προκαλείται στον πλανήτη, από τα πλαστικά μπουκάλια. Το αποτέλεσμα; Από τις μεγαλόσωμες φάλαινες μέχρι το μικροσκοπικό πλαγκτόν, τα θαλάσσια ζώα μπερδεύουν το πλαστικό με την τροφή τους. Έρευνες δείχνουν ότι 9 στα 10 θαλασσοπούλια έχουν πλαστικά υπολείμματα στο στομάχι τους.

«Μεγάλη ευθύνη για αυτό έχουν οι εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Για να προστατεύσουμε τις θάλασσές μας από την πλαστική ρύπανση, οι εταιρείες αυτές πρέπει να μειώσουν δραστικά τον όγκο πλαστικού μίας χρήσης που εμφιαλώνουν κυρίως για τις συσκευασίες τους. Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα», σημειώνει η GreenPeace.

Η Οργάνωση καλεί μάλιστα τους πολίτες να στείλουν email, μέσα από ειδική φόρμα, στον CEO της Coca Cola, έτσι ώστε ο κολοσσός να σταματήσει να παράγει περισσότερα από 110 δισ. πλαστικά μπουκάλια τον χρόνο.

Όπως λέει χαρακτηριστικά:

Καλούμε την Coca-Cola να ηγηθεί αυτής της αλλαγής και να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ολόκληρο τον κλάδο. Η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυκτικών στον κόσμο:

  • εμφιαλώνει περισσότερα από 110 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης τον χρόνο, που καταλήγουν πολλές φορές στα ποτάμια, στις παραλίες και στις θάλασσές μας, για αυτό και οφείλει να μειώσει άμεσα τον αριθμό των πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης που παράγει.
  • έχει τη δύναμη να επενδύσει σε καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις

Στείλε email στον διευθύνοντα σύμβουλο της Coca Cola και ζήτα του να αναλάβει δράση άμεσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το email, με ένα κλικ, μέσα από το επίσημο site της Green Peace.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =