αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGrant Thornton: 4ημερη εργασία χωρίς να επηρεάζονται οι μισθοί και το ωράριο

Grant Thornton: 4ημερη εργασία χωρίς να επηρεάζονται οι μισθοί και το ωράριο

Η Grant Thornton, όπως ανακοίνωσε επίσημα προχωρά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τον μήνα Αύγουστο, προκειμένου να αφιερώσουν οι άνθρωποι της εταιρείας περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς σε κάθε περίπτωση να επηρεάζεται το ωράριο εργασίας τους ή οι μισθολογικές τους απολαβές.

Μέσω της πρωτοβουλία αυτής, η Grant Thornton επιθυμεί να ευχαριστήσει τα στελέχη της για την στήριξη τους και τη δέσμευσή τους, μέσα σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη περίοδο για όλους. Η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλλει στην καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Η Grant Thornton στην Ελλάδα, μέσα από την υπόσχεση-ορόσημο «Go Beyond. Move forward together», πραγματοποιεί αποφασιστικά βήματα προς τη νέα εποχή, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις στην εταιρία, δες τις θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές εδώ. Και στείλε το βιογραφικό σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =