αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGrant Cardone: «Δεν έχω πάει στο Harvard, άλλα θα προσλάβω άτομα που το έχουν κάνει»

Grant Cardone: «Δεν έχω πάει στο Harvard, άλλα θα προσλάβω άτομα που το έχουν κάνει»

Με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους ανθρώπους που διαθέτουν κάποιο πτυχίο. Άλλωστε, είναι γνωστή η άποψη του ίδιου, σύμφωνα με την οποία ένα χαρτί πανεπιστημίου δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επαγγελματική πορεία κάποιου.

Σε νέα του ανάρτηση στην επίσημη Facebook Page του, ο Cardone ανέβασε μια φωτογραφία του, η οποία πάνω γράφει τη φράση: «Δεν πήγα στο Hardard, αλλά θα προσλάβω άτομα που το έχουν κάνει». Λόγια τα οποία μάλλον… έχουν ένα ειρωνικό τόνο, λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο στιλ του διάσημου businessman.

Posted by Grant Cardone on Donnerstag, 6. April 2017

Είναι ο άνθρωπος που πριν μερικές ημέρες, είχε γράψει ακόμα ένα παρόμοιο status στο Facebook. «Σήμερα, το πρόβλημα στη δημιουργία του πλούτου, είναι ότι οι άνθρωποι λένε: Γεια, θέλω να βρω μια σπουδαία δουλειά. Άσε με να πάω στο πανεπιστήμιο και να πάρω ένα πτυχίο πρώτα, ώστε να μπορώ μετά να βρω μια καλοπληρωμένη δουλειά», είχε σημειώσει ο Grant Cardone, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι γελοίο».

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πτυχίο θα τους οδηγήσει σε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτό είναι γελοίο»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =