αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑGoldman Sachs προς εργαζομένους: Τέλος οι «καλοκαιρινές Παρασκευές». Ελάτε στο γραφείο 5 ημέρες την εβδομάδα

Goldman Sachs προς εργαζομένους: Τέλος οι «καλοκαιρινές Παρασκευές». Ελάτε στο γραφείο 5 ημέρες την εβδομάδα

Τέλος στις «καλοκαιρινές Παρασκευές» βάζει ο επικεφαλής της Goldman Sachs, Ντέιβιντ Σάλομον, ζητώντας από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα γραφεία, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο επενδυτικός κολοσσός της Wall Street ανακοίνωσε στους υπαλλήλους του ότι η εταιρεία απομακρύνει όσους δεν βρίσκονται στα γραφεία τους πέντε ημέρες την εβδομάδα.

«Ενώ υπάρχει ευελιξία όταν χρειάζεται, απλώς υπενθυμίζουμε στους υπαλλήλους μας την υπάρχουσα πολιτική μας», ανέφερε η επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού Jacqueline Arthur, σε δήλωσή της στην The Post. «Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους να εργάζονται στο γραφείο πέντε ημέρες την εβδομάδα».

Η ανανεωμένη αυτή εντολή έρχεται την ώρα που τα κεντρικά γραφεία της Goldman Sachs στη Wall Street περιγράφονται ως «εντελώς νεκρά» τις Παρασκευές, την ώρα που οι ασκούμενοι έχουν φύγει και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων επιλέγουν να εργαστούν εξ αποστάσεως για να ξεκινήσουν νωρίς το Σαββατοκύριακο, ανέφεραν πηγές στην The Post.

Άλλες πηγές τόνισαν ότι η εντολή για αυστηρή προσέλευση θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη πεσμένο ηθικό στην τράπεζα, τονίζοντας ότι η Goldman έχει ένα εξαιρετικό υψηλό ποσοστό συμμετοχής στα γραφεία, σε σύγκριση με άλλες τράπεζες όπως η Citi και JPMorgan JPM, κάτι που -όπως τονίζουν- δεν φαίνεται να ωφελεί την εταιρεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 13 =