αρχικηVIRAL#GineDopios: H Dodekanisos Seaways μας μαθαίνει τα «μυστικά» των νησιών, με τη βοήθεια των ντόπιων

#GineDopios: H Dodekanisos Seaways μας μαθαίνει τα «μυστικά» των νησιών, με τη βοήθεια των ντόπιων

Η Dodekanisos Seaways (www.12ne.gr), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Socialab δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #GineDopios.

Πιο συγκεκριμένα, η Socialab δημιούργησε για τη Dodekanisos Seaways μία σειρά videos, ένα για κάθε προορισμό της, θέλοντας να προβάλει, να ξεναγήσει και να ανακαλύψει μαζί με τους χρήστες τις ομορφιές και τα μυστικά των 17 προορισμών στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής.

Η κύρια ιδέα της δημιουργίας της καμπάνιας προήλθε από την επιθυμία κάθε επισκέπτη να βρει χρήσιμες πληροφορίες και μυστικά για τους προορισμούς που επιλέγει να ταξιδέψει. Με βασικό γνώμονα την πληροφορία αυτή, δημιουργήθηκε η καμπάνια #GineDopios, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός από τους χρήστες της σελίδας για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, παραλίες και μυστικά σημεία του κάθε νησιού που μόνο οι ντόπιοι και οι λάτρεις του γνωρίζουν.

H ενέργεια αυτή έχει στόχο την online προβολή της Dodekanisos Seaways και των προορισμών της εταιρείας, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού, στη Facebook Page (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/), το κοινό  και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί του.

Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της καμπάνιας αποτελεί η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και συντελεστών που συνέδραμαν στη δημιουργία της, αλλά και η συμμετοχή του κάθε χρήστη που απλόχερα μοιράζεται με το κοινό τις δικές του εμπειρίες και τα μυστικά του κάθε νησιού, αναδεικνύοντας έτσι τα ανεκτίμητα «διαμάντια του Αιγαίου» που αποτελούν τον πλούτο της Ελλάδας και τους 17 προορισμούς που ταξιδεύει η Dodekanisos Seaways.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =