αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGary Vaynerchuk: «Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών»

Gary Vaynerchuk: «Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών»

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και οι περισσότεροι έχουν μπει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το βλέπεις σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, το βλέπεις ανάμεσα στους startuppers, σε αρκετούς freelancers ή άλλους εργαζομένους.

Φαίνεται όμως ότι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το πως πρέπει να κινηθεί κάποιος το καλοκαίρι, αν θέλει να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στις πολλές συμβουλές που έχει δώσει μέσα στα χρόνια, υπάρχει και μια που αφορά την καλοκαιρινή περίοδο.

«Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών», έχει αποκαλύψει ο ίδιος, εξηγώντας ότι με αυτό τον τρόπο έχτισε την ζωή, την καριέρα και την κληρονομία του.

Σε post που έχει κάνει στο Facebook, ο διάσημος businessman έχει πει ανάμεσα σε άλλα: «Έχασα πολλά από την διασκέδαση, την αναψυχή, τις καλές στιγμές, τις αναμνήσεις. Αλλά ήμουν σε μια αποστολή, επικεντρώθηκα, ήμουν πρόθυμος να κάνω τη ‘βρώμικη δουλειά’, να είμαι υπομονετικός». Ενώ καταλήγει ότι το μήνυμα του αυτό, είναι για «όλους τους αδερφούς και τις αδερφές μου, που εργάζονται αυτό το καλοκαίρι».

Συμφωνείτε ή όχι με την οπτική του Gary Vaynerchuk;

https://www.itspossible.gr/wp-content/uploads/2021/07/Screenshot-2021-07-02-at-14-58-16-Facebook.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 7 =