αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGary Vaynerchuk: Αν ξόδευες στο να αλλάξεις νοοτροπία, όσο χρόνο ξοδεύεις πάνω από το κινητό σου, όλα θα ήταν καλύτερα

Gary Vaynerchuk: Αν ξόδευες στο να αλλάξεις νοοτροπία, όσο χρόνο ξοδεύεις πάνω από το κινητό σου, όλα θα ήταν καλύτερα

Με μια νέα ανάρτηση του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, κατάφερε να γίνει πάλι viral. Συγκεντρώνοντας αρκετές χιλιάδες likes, πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις. Τι έγραψε αυτή τη φορά; Αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας.

«Αν οι άνθρωποι ξόδευαν στο να βελτιώσουν την νοοτροπία τους, όσο χρόνο ξοδεύουν πάνω από τα κινητά τους, θα ήταν πολύ πιο χαρούμενοι και παραγωγικοί» τονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

#randomthoughs via instagram.com/garyvee 🔥

Posted by Gary Vaynerchuk on Freitag, 22. Dezember 2017

O ίδιος έχει ξανά διατυπώσει παρόμοιες απόψεις. Θέλοντας με απλά λόγια να πει ότι η υπερβολική ενασχόληση με την τεχνολογία (ειδικά αν αυτή δεν περιλαμβάνει δουλειά), είναι χάσιμο χρόνου. «Σταμάτα να scrolάρεις στο feed σου τώρα και δούλεψε. Έχεις πάρει έμπνευση. Τώρα κάνε πράξεις», είχε γράψει το περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + one =