αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGary Vaynerchuk: «Η αρνητικότητα μπορεί να προηγείται στο ημίχρονο, αλλά η θετικότητα κερδίζει πρωταθλήματα»

Gary Vaynerchuk: «Η αρνητικότητα μπορεί να προηγείται στο ημίχρονο, αλλά η θετικότητα κερδίζει πρωταθλήματα»

Με ένα νέο post στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, κατάφερε να γίνει πάλι viral. Τώρα εστίασε σε αυτά που ονομάζουμε θετικότητα και αρνητικότητα. Και έβγαλε… τον τελικό νικητή. «Η αρνητικότητα μπορεί να προηγείται στο ημίχρονο, αλλά η θετικότητα κερδίζει πρωταθλήματα», τονίζει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει απευθυνόμενος στη αρνητικότητα και σε όσους την ακολουθούν: «Θα χάσεις στο τέλος».

Το post του Gary Vaynerchuck συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 2,5 χιλ likes, πάνω από 500 κοινοποιήσεις και αρκετά σχόλια.

You will lose in the end!

Posted by Gary Vaynerchuk on Freitag, 9. Februar 2018

Ο 42χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + nineteen =