αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFuckup Nights Heraklion: Τρεις ιστορίες… αποτυχίας σε ένα event

Fuckup Nights Heraklion: Τρεις ιστορίες… αποτυχίας σε ένα event

Το Fuckup Nights Heraklion επιστρέφει ντυμένο Φθινοπωρινά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο γνωστό μας σημείο συνάντησης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο & χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση!

Στην πρώτη συνάντηση για αυτή τη σεζόν, οι “αποτυχημένοι” ομιλητές θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία, χωρίς ρετούς -τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό! Με χαλαρή, φιλική, έως και αυτοσαρκαστική διάθεση οι ομιλητές μας έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μας ιντριγκάρουν. Are they up to the challenge?

Ποιους θα ακούσουμε, λοιπόν, σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion:

  • Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher – ChineseForYou (gr)

Η Εμμανουέλα είναι καθηγήτρια Κινέζικων, υπεύθυνη σπουδών της σχολής

Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεάτικα και μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Μην ανησυχείτε όμως, την ιστορία της θα την ακούσουμε στα Ελληνικά!

  • Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder – Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council – Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com)

Η Ελπίδα είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;

  • Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director – Netmechanics LLC (netmechanics.gr)

10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος και ο Ηλίας θα μας μιλήσουν για τη διαδρομή.

Και μετά από αυτή την ενδιαφέρουσα και totally “αποτυχημένη” θεματολογία, ετοιμαστείτε για πολύ networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Εισιτήρια εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =