αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFuckup Nights Heraklion: Οι 3 ιστορίες αποτυχίας που θα φιλοξενηθούν στο φετινό event

Fuckup Nights Heraklion: Οι 3 ιστορίες αποτυχίας που θα φιλοξενηθούν στο φετινό event

Το Fuckup Nights Heraklion // VOL.5, το event που γιορτάζει την αποτυχία, έρχεται το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου!

Ο Bill Gates έχει πει “Είναι ωραίο να γιορτάζεις την επιτυχία αλλά είναι πιο σημαντικό να αναλύεις την αποτυχία.”, κι αυτό ακριβώς γίνεται σε κάθε Fuckup Nights Heraklion event! Δίνεται η δυνατότητα να αναλύσουμε αποτυχίες ανθρώπων στην επαγγελματική τους πορεία. Μαθαίνουμε τι λάθη να μην κάνουμε και ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα από τα μεγαλύτερα “taboo” της κοινωνίας μας.

Οι ομιλητές έχοντας στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες μοιράζονται τα λάθη τους και τις αποτυχίες τους ανοιχτά, χωρίς ντροπή, σε ένα χαλαρό κλίμα και με αυτόν τον τρόπο, καλωσορίζουν και απενοχοποιούν την έννοια της αποτυχίας!

Οι ομιλητές στο Fuckup Nights Heraklion // VOL.5 θα είναι:

  • Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport (cosmossport.gr)
  • Zαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP of Design Workable (workable.com)
  • Στέλιος Ηλιάκης, General Manager Sleed (sleed.com) & Partner fund (uni.fund)

Η agenda της βραδιάς θα περιλαμβάνει εκτός από τις ομιλίες, τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη στην παρουσίαση, πολύ networking, φαγητό και ποτό. Παρέα μας θα έχουμε την Kuzina (pizzaclub.gr) και τον Μηλοκλέφτη (milokleftis.gr). Ενώ, υποστηρικτής της βραδιάς είναι η Baked Advertising (baked.gr)!

Το event απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει από τα λάθη των άλλων, να εμπνευστεί, να προβληματιστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά και να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: http://bit.ly/FUNher5

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 15 =