αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFuckUp Nights Athens: Μια ανατρεπτική βραδιά στην οποία οι επιχειρηματίες θα μιλήσουν… για τις αποτυχίες τους

FuckUp Nights Athens: Μια ανατρεπτική βραδιά στην οποία οι επιχειρηματίες θα μιλήσουν… για τις αποτυχίες τους

Το FuckUp Nights Athens επιστρέφει δυναμικά και μας δείχνει για έκτη φορά πως καμιά φορά, η αποτυχία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Στις 13 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αποτυχίας, το Mindspace διοργανώνει το 6o FuckUp Nights Athens στις 19:00, στο Booze Cooperativa.

Το Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε από το Μεξικό μια παγκόσμια κίνηση με στόχο την ανάδειξη ιστοριών επαγγελματικής αποτυχίας. Από τότε, σε πάνω από 250 πόλεις 80 χωρών σε όλο τον κόσμο, δεκάδες επιχειρηματίες έχουν μιλήσει δημόσια για τις ιστορίες αποτυχίας τους και χιλιάδες νέοι (και μη) επιχειρηματίες έχουν εμπνευστεί από αυτές τις δημόσιες “εξομολογήσεις” αποτυχίας. Στην Ελλάδα, υπερήφανος εκπρόσωπος και αποκλειστικός διοργανωτής των FuckUp Nights είναι το Mindspace!

Το Mindspace είναι ένας σύλλογος φοιτητών και νεαρών αποφοίτων με στόχο να δει τις ιδέες που αναπτύσσονται στο ακαδημαϊκό περιβάλλον να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

FuckUp Nights Athens Vol.VI  Line – up:

– Απόστολος Αποστολάκης, Co-founder VentureFriends

– Ηλίας Βαρθολομαίος, CEO & Co-founder Owiwi

– Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, CEO Yodiwo

– Παρουσιάστρια: Ιωάννα Φωτοπούλου, Co-founder Simple, Rocks

Όλους θα μας περιμένουν μοναδικές αυτοσχεδιαστικές εκπλήξεις από την improVIBE και τον Μενέλαο Πρόκο!

Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση, networking και φυσικά, πίτσα και μπύρα, με την ευγενική χορηγία του Delivery.gr, μόνιμου Food Sponsor των δράσεων του Mindspace!

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Booze Cooperativa.

Το εισιτήριο κοστίζει 3€  online και 5€  στην είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο Facebook Event εδώ.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Εισιτήρια εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 8 =