αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFound.ation και EIT Digital ταξιδεύουν στα Βαλκάνια και συμβουλεύουν τις startups για τα πρώτα τους βήματα

Found.ation και EIT Digital ταξιδεύουν στα Βαλκάνια και συμβουλεύουν τις startups για τα πρώτα τους βήματα

Ένα από τα σημαντικότερα στάδια στην πορεία μιας επιχείρησης startup είναι η αναζήτηση συνεργασιών και προγραμμάτων χρηματοδότησης που θα την βοηθήσουν να περάσει από την ιδέα στην υλοποίηση. Η σωστή επιλογή μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό το στάδιο, το Found.ation, σε συνεργασία με το EIT Digital, διοργανώνει μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων στην Αθήνα, τη Σόφια και το Βουκουρέστι, προσκαλώντας νέους επιχειρηματίες σε συζητήσεις για τα προγράμματα acceleration και τις μεθόδους ανεύρεσης συνεργασιών.

Πόσο έτοιμα είναι τα μέλη μιας startup για να προσεγγίσουν έναν επενδυτή ή να επιλέξουν το πιο κατάλληλο πρόγραμμα χρηματοδότησης; Πώς μπορούν να αξιολογήσουν τα οφέλη μιας συνεργασίας με μια άλλη, μεγαλύτερη εταιρεία; Τι να ζητήσουν και τι να περιμένουν από τους επενδυτές;

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις 27 Νοεμβρίου στη Σόφια, στις 28 Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι και στις 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Για τη συμμετοχή απαιτείται μόνο μια δωρεάν κράτηση θέσης. 

Έμπειρα στελέχη του οικοσυστήματος και επενδυτές μοιράζονται τις συμβουλές τους με ιδρυτές και μέλη νεοφυών επιχειρήσεων και όσους επιθυμούν να ενημερωθούν γύρω από το θέμα. Στο event της Αθήνας θα μιλήσουν οι: Αλέξανδρος Ρούστας (Γενικός Διευθυντής, IQbility), Γιώργος Δημόπουλος, (Partner, Venture Friends) και Ελένη Στεφανίδου (Διευθύντρια Επικοινωνίας, The Peoples Trust).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 3 =