αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: 7 online business ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις μέσα στο 2019

Forbes: 7 online business ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις μέσα στο 2019

Πλέον είναι πιο εύκολο: Να ξεκινήσεις ένα business project από το δωμάτιο σου, ακόμα και με μικρό μπάτζετ. Με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone σου. Και φυσικά μια σύνδεση στο ίντερνετ. Κάπως έτσι μπορείς να έχεις παρουσία σε κάθε γωνιά της χώρα σου ή ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως έχουμε ξανά πει, σε αυτό το μοντέλο βασίστηκε και το It’s Possible. Ξεκίνησε το 2016, από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα.

Το Forbes παραθέτει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες, για όποιον σκέφτεται να ξεκινήσει μια online καριέρα από το σπίτι του. Κάποια από αυτές, ίσως ταιριάζει και σε εσένα.

1# Digital Traffic Manager. Θα είσαι ο άνθρωπος που θα φέρνει επισκεψιμότητα σε ένα website εταιρίας ή σε μια πλατφόρμα. Πως; Μέσα από τα social media, την δημιουργία περιεχομένου ή τις αναφορές στα ΜΜΕ. Ναι, εσύ πρέπει να φτιάξεις το πλάνο.

2# Ιντερνετικό κατάστημα. Ξεκινάς από το σπίτι σου, πουλάς αυτό που θες σε όλο τον κόσμο. Πλατφόρμας όπως το Amazon, το eBay, το Oberlo και το AliExpress, μπορούν να σε βοηθήσουν.

3# Δημιουργία website. Πλέον είναι πιο εύκολο. Και δεν χρειάζεται να ξέρεις απαραίτητα κώδικα, για να φτιάξεις το δικό σου site. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλατφόρμες όπως το WordPress, να στήσεις το δικό σου site και μετά να το αξιοποιήσεις όπως θες.

4# Guest αρθρογράφος. Οι περισσότερες εταιρίες στις ημέρες μας θέλουν περιεχόμενο στις ιστοσελίδες τους. Πολλές έχουν φτιάξει και εσωτερικά blogs. Αν γράφεις καλά και ξέρεις μερικά πράγματα από SEO μπορείς να βοηθήσεις. Και να πληρωθείς για αυτό. Μπορείς να έχεις σταθερή συνεργασία με μια εταιρία ή να είσαι freelancer και να πληρώνεσαι με το κομμάτι.

5# Γράψε ένα eBook. Αν νιώθεις ότι έχεις έμπνευση και γνώσεις να μοιραστείς με το κοινό, μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις ένα eBook. Το οποίο θα το πουλήσεις ηλεκτρονικά στην συνέχεια. ‘Η θα το διαθέσεις δωρεάν για να αναπτύξεις το δικό σου κοινό και να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη.

6# Online μαθήματα. Μια ιδέα που έχουμε ξανά προτείνει και εδώ στο It’s Possible. Πλέον μπορείς να παραδίδεις online μαθήματα και να έχεις «μαθητές» από όλα τα μέρη του πλανήτη. Μήπως έχεις μερικά skills που μπορείς να μεταδόσεις;

7# Διαχείριση οικονομικών- λογιστικών βιβλίων. Εδώ βέβαια πρέπει να έχεις κάποιες παραπάνω γνώσεις στο λογιστικό κομμάτι. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κρατάς τα οικονομικά- λογιστικά βιβλία πολλών εταιριών ή freelancers που… δεν τα πάνε καλά με τους αριθμούς και θέλουν να αναθέσουν σε κάποιο άλλο αυτή τη δουλειά. Nα σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα αυτή η δουλειά δεν γίνεται online στο 100%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − three =