αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: 5 λόγοι για τους οποίους το πρωινό ξύπνημα σε ωφελεί

Forbes: 5 λόγοι για τους οποίους το πρωινό ξύπνημα σε ωφελεί

Αρκετοί είναι οι γνωστοί επιχειρηματίες που ξυπνούν νωρίς το πρωί κάθε ημέρα. Μερικοί μάλιστα ξυπνούν… πολύ πρωί. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του Tim Cook (ξυπνά πριν τις 4:00), αλλά και του Rirhard Branson που ξυπνά επίσης πολύ πρωί και κάνει γυμναστική. Φαίνεται ότι αυτή η ρουτίνα τους ταιριάζει και τους κάνει πιο παραγωγικούς.

Αλλά τελικά, αν θέλουμε να δούμε τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα, γιατί να γίνει κάποιος πρωινό τύπος; Το Forbes παραθέτει 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να ξυπνάς νωρίς. ‘Η και… πολύ νωρίς.

1# Έχεις καλύτερη απόδοση. Το πρωί το μυαλό είναι πιο καθαρό. αν λοιπόν ξυπνήσεις νωρίς, μπορείς να κάνεις τα πιο δύσκολο tasks και να είσαι πιο αποδοτικός.

2# Δεν έχεις αντιπερισπασμούς. Έχουμε φτάσει να είμαστε «συνδεδεμένοι» σχεδόν όλη την ημέρα. Social media, emails και άλλες πλατφόρμες συνθέτουν το σκηνικό, με τις ειδοποιήσεις να έρχονται συνεχώς. Αλλά πόσους αντιπερισπασμούς θα έχεις νωρίς το πρωί; Λίγους.

3# Περισσότερος χρόνος. Η ημέρα έχει 24 ώρες. Αν ξυπνάς νωρίς, θα έχεις περισσότερο χρόνο για να κάνεις τα πράγματα που θες. Τόσο απλά.

4# Είσαι πιο δημιουργικός. Ακριβώς επειδή το μυαλό είναι πιο ξεκούραστο όπως λέγαμε και παραπάνω, μπορείς να βρεις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν.

5# Επενδύεις στον εαυτό σου. Αν δημιουργήσεις χρόνο το πρωί, μπορείς να κάνεις πράγματα που θα σε αναπτύξουν. Όπως το να κάνεις κάποια Online μαθήματα ή να πας για γυμναστική. Και μετά να μπεις στο κανονικό επαγγελματικό σου πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =